Sárkány Wellness és Gyógyfürdő

Karbantartás: 2019. március 04-08.

Kedves Vendégeink!

Fontos tájékoztatás.

A Sárkány Wellness és Gyógyfürdőben – a jogszabályokban előírtaknak megfelelően - 2019. március 4-8 között ütemezett karbantartási munkálatokat végzünk. A fürdőt vendégeink számára 2019. március 8-án, 13 órakor nyitjuk. Kérjük, látogatásukat tájékoztatásunknak megfelelően tervezzék.

Köszönjük szíves megértésüket!

Karbantartás: 2019. október 14-15

Kedves Vendégeink!

Fontos tájékoztatás!

A Sárkány Wellness és Gyógyfürdőben – a jogszabályokban előírtaknak megfelelően - 2019. október 14-15 között ütemezett karbantartási munkálatokat végzünk. A fürdőt vendégeink számára 2019. október 16-án, reggel 8 órakor nyitjuk. A külső termálmedencét, burkolatjavítási munkálatok miatt 2019. október 19-ig nem üzemeltetjük.

Kérjük, látogatásukat tájékoztatásunknak megfelelően tervezzék.

Köszönjük szíves megértésüket!

 

Szauna átépítés

TISZTELT VENDÉGEINK!

SZAUNÁINK ÁTÉPÍTÉSÉT 2019. OKTÓBER 14-ÉN MEGKEZDJÜK. ÍGY ETTŐL AZ IDŐPONTTÓL A WELLNESS RÉSZLEG NEM HASZNÁLHATÓ.

AZ ÁTADÁS TERVEZETT IDŐPONTJA: 2019. NOVEMBER 30.

KÉRJÜK, FÜRDŐNK LÁTOGATÁSÁT EZEN INFORMÁCIÓ FIGYELEMBEVÉTELÉVEL TERVEZZÉK.

Finnszaunánk átépült

TISZTELT VENDÉGEINK!

Átalakított szaunáink használata:
Az elmúlt évek helytelen szauna használati gyakorlata miatt a következő intézkedéseket bevezetéséről gondoskodtunk. A szaunáink hőmérsékletét az egészséges tartományban tartjuk. Ez eddigi magas hőfokra vendégeink túlnyomó többsége panaszkodott, hiszen az ajánlott 3x15 perces terminust egyszerűen nem tudták kibírni.
Mások zavarását (hangoskodás, italozás, étkezés) megtiltjuk. Sajnos néhány csoportnál előfordult a nem megfelelő, kulturálatlan viselkedés. Másokat kizártak a szolgáltatás igénybevételi lehetőségéből, nem engedték be a szaunába, a szauna térben söröztek, étkeztek, gyakran már illuminált állapotban érkeztek fürdőnkbe.
A használathoz szükséges szaunakendő meglétét, használatát ellenőrizzük. Ez fontos higiénés szempont, hiszen szaunázás közben az izzadsággal lemosódó hámréteggel együtt baktériumok, vírusok is elhagyják a testfelületet.
A használat előtti zuhanyozást és a merülőmedence igénybevételét megelőző zuhanyozást megköveteljük.
A változó minőségű, vendégeink egy részének allergiát okozó (szem, nyálkahártya) illatanyagok, beleértve minden felöntő anyagot (víz, tea, stb.) használata a jövőben tilos. Öntöttek itt már mindent, sört, pálinkát, tusfürdőt, töménytelen mennyiségű vizet, ami tönkretette a szauna kályhák elektromos fűtőbetéteit, ezzel jelentős gazdasági kárt okozva.
A szaunákat automata adagolókkal láttuk el. Ha Ön ezekkel a szabályokkal nem ért egyet, ne használja a Sárkányfürdő wellness részlegét.

 

2019. január 19-én SZSZB megyei Úszó Diákolimpia Döntőjét

Kedves Vendégeink!

2019. január 19-én - szombaton 08.00-16:00 között – a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Úszó Diákolimpia Döntőjét (I –II. Korcsoport) fürdőnk 25 méteres beltéri medencéjében rendezik, mely időtartam alatt vendégeink a medencét nem használhatják. A sportesemény rendezője a Szabolcs - Szatmár - Bereg Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület. Kérjük, fürdőnk látogatását ezen információ birtokában tervezzék.

Szeressék a sportot!

Úszóverseny - 2019.01.12.

Tisztelt Vendégeink!

2019. január 12-én, szombaton, a Megyei Utánpótlás Úszó Körverseny 3. fordulójának fürdőnk ad otthont. A verseny szervezője a nyírbátori Báthory István DSE. A 25-es úszómedencét vendégeink 08:00-16:00 között nem használhatják. Kérjük, fürdőnk látogatását ezen információ birtokában tervezzék.

Kérjük szíves megértésüket. Szeressék a sportot! :)

I. Horváth Gábor Emlékverseny - szeptember 29.

Kedves Vendégeink!

Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy fürdőnk feszített víztükrű 25 méteres medencéjében 2018. szeptember 29-én, szombaton, a Bátori Sárkány Úszóegyesület, Nyírbátor Város Önkormányzata, és a Nyírbátori Városfejlesztő és Működtető Kft Úszó Emlékversenyt szervez.

A verseny elnevezése: I. Horváth Gábor Emlékverseny

Időpontja: 2018. szeptember 29. szombat 09:00 – 14:00

További információ a Bátori Sárkány UE Facebook oldalán.

Kérjük Önöket, fürdőnk látogatását fenti információ figyelembevételével tervezzék.

A 25 méteres medence kivételével minden téli üzemvitelű medencénk használható