Wellness

Strand

Thai Masszázs

Szauna

Úszásoktatás

Strand

Bátori termálvíz

Sárkány Apartman és Kemping

Sárkány Apartman és Kemping

Sárkány Apartman és Kemping

SZÁLLÁS FOGLALÁS

A Sárkány Apartman & Kemping igazi zöld sziget a szürke hétköznapokban!

Valentin napi éjszakai fürdőzés a Sárkányban!

Valentin napi éjszakai fürdőzés a Sárkányban! február 9. (péntek) 20:30 - 01:00 gyertyafényes hangulat korlátlan wellness használat az első 100 párnak ajándék A belépőjegy: 1 800 Ft / fő. Bátor Kártyával: csak 1 500 Ft / fő

2018-01-22

Karbantartás: kifli medence

Tájékoztatás! Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, a „kifli” termálmedence, karbantartás miatt 2018. január 26 - február 02. között nem üzemel.  Az üzembe helyezés várható időpontja 2018. február 03.  Kérjük szíves megértésüket.

2018-01-14
thaimasszazs

Gyógyászat

Thai masszázs
Gyógymasszázs
Iszappakolás
Kinesio Tape
Krioterápia
Tangentor
co2furdo
Snow Showers

-2°C

Nyírbátor

Snow Showers

Páratartalom: 89%

Szél: 6.44 km/h

  • 2018 már. 20.

    Snow Showers 0°C -5°C

  • 2018 már. 21.

    Erősen felhős 2°C -5°C

A Sárkányról

A Nyírség szelíd dombjai, erdőkkel, ligetekkel tagolt szép tájai közt bújik meg a festői Nyírbátor. A közeli Ecsedi lápon tanyázó sárkányt legyőző Báthory Vid legendája az egész várost átszövi, a hagyományt az itt élők évszázadok óta lelkesen ápolják. Ennek köszönheti nevét a 2010-ben épült Sárkány Wellness és Gyógyfürdő, mely a rendkívül hatásos és gyógyászati célokra is alkalmas Báthory gyógyvíznek köszönhetően igazi termál paradicsom a pihenni és gyógyulni vágyók számára. A wellness és a gyógyászati részleg különleges élményeket nyújt az egészséges életmód kedvelőinek, a nyári szezonban a Sárkány Strandon pedig a vendégek a szabad ég alatt élvezhetik a napsütést, az úszást és a csúszdázást. A fürdő szomszédságában jól felszerelt, kényelmes apartman házak, a város történelmi belvárosában pedig csodálatosan felújított műemlékek várják a kultúra iránt érdeklődőket. Szeretettel várjuk Nyírbátorban – a Sárkányok földjén.

Sándor – Miskolc

“Szép a fürdő, minden évben háromszor - négyszer, máriapócsi kirándulással összekötve felkeressük. ”

Sándor
Miskolc