Wellness

Strand

Thai Masszázs

Szauna

Úszásoktatás

Strand

Bátori termálvíz

Sárkány Apartman és Kemping

Sárkány Apartman és Kemping

Sárkány Apartman és Kemping

SZÁLLÁS FOGLALÁS

A Sárkány Apartman & Kemping igazi zöld sziget a szürke hétköznapokban!

Ünnepi nyitva tartás 2019.

Kedves Látogatóink! Év végi nyitva tartásunk az alábbiak szerint alakul.  

2019-12-20

Finnszaunánk átépült

TISZTELT VENDÉGEINK! Átalakított szaunáink használata: Az elmúlt évek helytelen szauna használati gyakorlata miatt a következő intézkedéseket bevezetéséről gondoskodtunk. A szaunáink hőmérsékletét az egészséges tartományban tartjuk. Ez eddigi magas hőfokra vendégeink túlnyomó többsége panaszkodott, hiszen az ajánlott 3x15 perces terminust egyszerűen nem tudták kibírni. Mások zavarását (hangoskodás, italozás, étkezés) megtiltjuk. Sajnos néhány csoportnál előfordult a nem...

2019-02-13
thaimasszazs

Gyógyászat

Thai masszázs
Gyógymasszázs
Iszappakolás
Kinesio Tape
Krioterápia
Tangentor
co2furdo
Please provide full Credentials Infomation

A Sárkányról

A Nyírség szelíd dombjai, erdőkkel, ligetekkel tagolt szép tájai közt bújik meg a festői Nyírbátor. A közeli Ecsedi lápon tanyázó sárkányt legyőző Báthory Vid legendája az egész várost átszövi, a hagyományt az itt élők évszázadok óta lelkesen ápolják. Ennek köszönheti nevét a 2010-ben épült Sárkány Wellness és Gyógyfürdő, mely a rendkívül hatásos és gyógyászati célokra is alkalmas Báthory gyógyvíznek köszönhetően igazi termál paradicsom a pihenni és gyógyulni vágyók számára. A wellness és a gyógyászati részleg különleges élményeket nyújt az egészséges életmód kedvelőinek, a nyári szezonban a Sárkány Strandon pedig a vendégek a szabad ég alatt élvezhetik a napsütést, az úszást és a csúszdázást. A fürdő szomszédságában jól felszerelt, kényelmes apartman házak, a város történelmi belvárosában pedig csodálatosan felújított műemlékek várják a kultúra iránt érdeklődőket. Szeretettel várjuk Nyírbátorban – a Sárkányok földjén.

Iveta – Tőketerebes

“Nagyon kedveljük a nyírbátori termálfürdőt. A férjem gyakran fájlalja a térdét, ami egy kiadós fürdőzés után hetekre elmúlik.”

Iveta
Tőketerebes
 

 

 Wholesale NFL Jerseys China