Wellness

Strand

Thai Masszázs

Szauna

Úszásoktatás

Strand

Bátori termálvíz

Sárkány Apartman és Kemping

Sárkány Apartman és Kemping

Sárkány Apartman és Kemping

SZÁLLÁS FOGLALÁS

A Sárkány Apartman & Kemping igazi zöld sziget a szürke hétköznapokban!

I. Horváth Gábor Emlékverseny - szeptember 29.

Kedves Vendégeink! Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy fürdőnk feszített víztükrű 25 méteres medencéjében 2018. szeptember 29-én, szombaton, a Bátori Sárkány Úszóegyesület, Nyírbátor Város Önkormányzata, és a Nyírbátori Városfejlesztő és Működtető Kft Úszó Emlékversenyt szervez. A verseny elnevezése: I. Horváth Gábor Emlékverseny Időpontja: 2018. szeptember 29. szombat 09:00 – 14:00 További információ a Bátori Sárkány UE Facebook...

2018-09-25
thaimasszazs

Gyógyászat

Thai masszázs
Gyógymasszázs
Iszappakolás
Kinesio Tape
Krioterápia
Tangentor
co2furdo
Felhős

8°C

Nyírbátor

Felhős

Páratartalom: 81%

Szél: 20.92 km/h

  • 2018 nov. 14.

    Részben felhős 13°C 5°C

  • 2018 nov. 15.

    Részben felhős 10°C 0°C

A Sárkányról

A Nyírség szelíd dombjai, erdőkkel, ligetekkel tagolt szép tájai közt bújik meg a festői Nyírbátor. A közeli Ecsedi lápon tanyázó sárkányt legyőző Báthory Vid legendája az egész várost átszövi, a hagyományt az itt élők évszázadok óta lelkesen ápolják. Ennek köszönheti nevét a 2010-ben épült Sárkány Wellness és Gyógyfürdő, mely a rendkívül hatásos és gyógyászati célokra is alkalmas Báthory gyógyvíznek köszönhetően igazi termál paradicsom a pihenni és gyógyulni vágyók számára. A wellness és a gyógyászati részleg különleges élményeket nyújt az egészséges életmód kedvelőinek, a nyári szezonban a Sárkány Strandon pedig a vendégek a szabad ég alatt élvezhetik a napsütést, az úszást és a csúszdázást. A fürdő szomszédságában jól felszerelt, kényelmes apartman házak, a város történelmi belvárosában pedig csodálatosan felújított műemlékek várják a kultúra iránt érdeklődőket. Szeretettel várjuk Nyírbátorban – a Sárkányok földjén.

Misi - Szilágysomlyó

“A családommal együtt nagyon szeretjük a Sárkányfürdő apartmanjait, hiszen évek óta legalább egy hetet itt töltünk. Szép a környezet, barátságos a személyzet. ”

Misi
Szilágysomlyó
 

 

 Wholesale NFL Jerseys China