Wellness

Strand

Thai Masszázs

Szauna

Úszásoktatás

Strand

Bátori termálvíz

Sárkány Apartman és Kemping

Sárkány Apartman és Kemping

Sárkány Apartman és Kemping

SZÁLLÁS FOGLALÁS

A Sárkány Apartman & Kemping igazi zöld sziget a szürke hétköznapokban!

Szezon vége!

Mint már a nyári szezon kezdetén jeleztük, a strandot 2018. szeptember 2-án zárjuk. A gyógyfürdő és a kültéri termálmedence természetesen üzemben marad. A kültéri úszómedence (140 cm-es vízmélység) 2018. szeptember 9-ig, délelőtt 10:00 órától 17:30-ig használható.

2018-09-04
thaimasszazs

Gyógyászat

Thai masszázs
Gyógymasszázs
Iszappakolás
Kinesio Tape
Krioterápia
Tangentor
co2furdo
Felhős

9°C

Nyírbátor

Felhős

Páratartalom: 100%

Szél: 11.27 km/h

  • 2018 sze. 23.

    Felhős 18°C 6°C

  • 2018 sze. 24.

    Záporok 16°C 6°C

A Sárkányról

A Nyírség szelíd dombjai, erdőkkel, ligetekkel tagolt szép tájai közt bújik meg a festői Nyírbátor. A közeli Ecsedi lápon tanyázó sárkányt legyőző Báthory Vid legendája az egész várost átszövi, a hagyományt az itt élők évszázadok óta lelkesen ápolják. Ennek köszönheti nevét a 2010-ben épült Sárkány Wellness és Gyógyfürdő, mely a rendkívül hatásos és gyógyászati célokra is alkalmas Báthory gyógyvíznek köszönhetően igazi termál paradicsom a pihenni és gyógyulni vágyók számára. A wellness és a gyógyászati részleg különleges élményeket nyújt az egészséges életmód kedvelőinek, a nyári szezonban a Sárkány Strandon pedig a vendégek a szabad ég alatt élvezhetik a napsütést, az úszást és a csúszdázást. A fürdő szomszédságában jól felszerelt, kényelmes apartman házak, a város történelmi belvárosában pedig csodálatosan felújított műemlékek várják a kultúra iránt érdeklődőket. Szeretettel várjuk Nyírbátorban – a Sárkányok földjén.

Misi - Szilágysomlyó

“A családommal együtt nagyon szeretjük a Sárkányfürdő apartmanjait, hiszen évek óta legalább egy hetet itt töltünk. Szép a környezet, barátságos a személyzet. ”

Misi
Szilágysomlyó
 Wholesale NFL Jerseys China