Wellness

Strand

Thai Masszázs

Szauna

Úszásoktatás

Strand

Bátori termálvíz

Sárkány Apartman és Kemping

Sárkány Apartman és Kemping

Sárkány Apartman és Kemping

SZÁLLÁS FOGLALÁS

A Sárkány Apartman & Kemping igazi zöld sziget a szürke hétköznapokban!

Kemping: Teltház

A Kemping területe az M.H.K.K. belföldi találkozója miatt megtelt és nem tudunk több vendéget fogadni 2018.04.23. és 2018.05.02. között! To inform our visitors we have to announce that for the period between April 25-May 02. our campsite is fully booked because of the inland meeting of MHKK. We cannot see more guests at that time....

2018-04-23

8 évesek lettünk!

8 évesek lettünk! Ezért most egy hónapig minden 8 éves vendégünk INGYEN fürdőzhet nálunk! Az akció 2018. április 2-április 30. között érvényes minden 8 évet betöltött, de 9 évet nem betöltött vendégünk részére. Az ingyenes belépés feltétele a lakcímkártya bemutatása, amely igazolja a születési időt.

2018-04-03
thaimasszazs

Gyógyászat

Thai masszázs
Gyógymasszázs
Iszappakolás
Kinesio Tape
Krioterápia
Tangentor
co2furdo
Erősen felhős

21°C

Nyírbátor

Erősen felhős

Páratartalom: 53%

Szél: 28.97 km/h

  • 2018 máj. 20.

    Részben felhős 22°C 8°C

  • 2018 máj. 21.

    Részben felhős 22°C 9°C

A Sárkányról

A Nyírség szelíd dombjai, erdőkkel, ligetekkel tagolt szép tájai közt bújik meg a festői Nyírbátor. A közeli Ecsedi lápon tanyázó sárkányt legyőző Báthory Vid legendája az egész várost átszövi, a hagyományt az itt élők évszázadok óta lelkesen ápolják. Ennek köszönheti nevét a 2010-ben épült Sárkány Wellness és Gyógyfürdő, mely a rendkívül hatásos és gyógyászati célokra is alkalmas Báthory gyógyvíznek köszönhetően igazi termál paradicsom a pihenni és gyógyulni vágyók számára. A wellness és a gyógyászati részleg különleges élményeket nyújt az egészséges életmód kedvelőinek, a nyári szezonban a Sárkány Strandon pedig a vendégek a szabad ég alatt élvezhetik a napsütést, az úszást és a csúszdázást. A fürdő szomszédságában jól felszerelt, kényelmes apartman házak, a város történelmi belvárosában pedig csodálatosan felújított műemlékek várják a kultúra iránt érdeklődőket. Szeretettel várjuk Nyírbátorban – a Sárkányok földjén.